Miért fog el ekkora undor ha hajszál van az ételben?
Figyelt kérdés
Egyfajta szorongásos undort vált ki belőlem ha hajszál van az ételben. Olyannyira, hogy utánna nem tudom folytatni az evést. Folyton arra gondolok, hogy mikor fog a számban megakadni egy hajszál és majd undorító módon ki kell húznom. Ez mennyire normális? Más is tapasztalt ilyesmit?2020. nov. 12. 12:11
1/8 anonim válasza:
Mindenkiben.
Nem odavaló, nem étel.
Ha faforgács, vagy papírdarab kerül bele, az is undorító.
Minden undorító, ami nem étel, és a tányérodba kerül.
2/8 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok.
Ha a vödör takonyba hajszálat látok, egyből nem eszem meg.
3/8 anonim válasza:
Engem nem zavar. Kiveszem, aztán eszek tovább.
5/8 anonim válasza:
Szerintem is gusztustalan. Egyből elkap a hányinger, nem is eszem tovább. Érdekes, hogy a macskaszőr pl nem zavar.
6/8 anonim válasza:
Valaki ilyen, nincs ezzel semmi baj. Nekem pl. a hajszállal semmi bajom, kiveszem simán és kész, de attól kiver a víz, ha valaki csupasz kézzel hozzányúl a kajához, amit én utána meg akarok enni. Még chipset meg ilyesmit se szeretek közös tálból enni másokkal. Mindenkinek másmilyen háklijai vannak :D
7/8 anonim válasza:
Most hallottam errol egy tudost, es az a durva, hogy el is felejtettem. De az undorodas evolucios okairol volt szo, a hajszal is szoba kerult. Es valahol a tanulsag az volt, hogy a tuleleshez az kellett, hogy ne egyuk meg a gyanus, romlott, mergezo dolgokat. Ehhez kepest a hajszal magyarazatat elfelejtettem, de belenk van kodolva.
8/8 anonim válasza:
Én is így vagy. Ha találok egy hajszálat vagy szőrszálat, akkor elkap az öklendezés és nem tudom megenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!