Borzalmas szédülést, ami nem mindig intenzív, okozhat pánikbetegség?
Fél éve szenvedek egy időről időre, hol rövidebb hol hosszabb időre megjelenő szédüléstől, amit semmilyen vizsgálat nem tud megmondani mitől lehet, mert nem látszik semmi a vizsgálatokban. Voltam koponya MRI-n (jó az még 3 éve volt), pszichiátrián, ideggyógyászaton, fülészeten, sehol semmi. Fülem rendben van, háziorvos semmit sem lát, fülész semmit sem lát, ideggyógyász semmit sem lát, áramlás rendben, vérkép rendben, fej rendben, keringés rendben.
Mégis, mindezek ellenére, borzasztó erősen szédülök sokszor több napig, visszatérően, ilyen lórúgásszerűen (tehát nem a hullámzó, hanem folyamatosan 10-20 másodpercenként mintha fejbe rúgnának, beszédülök egy pillanat alatt, aztán mire stabilizálódnék, megint jön egy és így sorban). Sokszor fekve, sőt alvás közben is érzem.
Na most az van hogy több éve pánikbeteg vagyok. Kérdésem, aki volt már pánikbeteg vagy most is az, ti tapasztaltatok hasonlót? Okozhatja ezt pánikbetegség? Még egyszer mondom, kb. fél éve van ez, előtte nem volt, pedig pánikbetegséggel már 2-3 éve küzdök. Előtte csak hányinger, rettegés, gyengeség, ilyesmi volt. De ez a szédülés mindnél rosszabb, mert a mindennapjaim is tönkre vannak téve. De mondom, az orvosok semmit nem látnak. Lehet a pániktól? ha igen, gyógyítható? Próbáltam elkezdeni sportolni (hátha a sok gépezés és ezzel párhuzamosan a mozgáshiány okozza), kis idő után egy darabig jobb lett, de pár napja megint nagyon szenvedek.
Élhetek még egyáltalán valaha normális életet? Nem úgy tűnik hogy ez valaha is meg fog szűnni. Se utazni, se dolgozni, se szocializálódni, se bárminek örülni nem tudok így.
Köszönöm a segítséget előre is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!