Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most járok 10 év után újra...

Most járok 10 év után újra egy kórházba ami nem szakrendelő és vagy sztk hanem egy belvárosi korház. Már el is felejtettem hogy lehet enyire undoríto koszfészek egy kórház? Hogy???

Figyelt kérdés
Omájgád de tényleg hogy?
2020. nov. 10. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem :D Nagyon sok felújított kórház van, azok tök szépek. Tavaly mentem látogatni egy rokonom. A szobája majdnem, mint egy szállodai szoba.

Én is kórházba kerültem pár éve. Az nem volt felújítva, elég régi volt mindent, de koszfészek nem volt egyáltalán. Rendben volt, csak kicsit olyan volt, mint egy időutazás az ezer éves bútorokkal, berendezésekkel :D

2020. nov. 10. 08:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Én most amúgy a bajcsiról beszélek most is itt vagyok.. jó persze 5-től 12 éves koromig a heimpálba járkáltam folyamatosan meg egyéb fül orr gégészetre szóval meguntam már de akkor is ez katasztrófa. Te véletlen nem "magán kórházba" jártál? 😁😁
2020. nov. 10. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem magánban :D

Tényleg sok szép kórház van. Már ha egy kórház lehet szép :D De sajnos vannak nagyon időutazásosak is. Én megyeszékhelyen élek. Van 3 különálló tömb. Az egyik felújított, a másik régi, a harmadik vegyes, az egyik része felújított. Szóval egy városon belül is van mindenféle.

2020. nov. 10. 09:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát lehet szerintem. Vagy inkább komfortos. A csupa fehér színeket mellőzzúk például. Meg ne legyen lepukkant. Nem tudom lehet azért érzem csak így mert sokat voltam de hát na. Magán rendelő meg drága :
2020. nov. 10. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!