Meg akarom nézetni a mandulámat fül orr gégésszel, hogy ki kell-e venni. Hova menjek Budapesten? Kórház? Szakrendelő? Magánorvos?
Figyelt kérdés
2018. febr. 16. 18:20
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Magánorvoshoz ne, az mindenképpen ki akarja majd vetetni, a pénz miatt. Nagyon ajánlom az Irgalmas Kórházat Budapesten, dr. Szlávik Marietta doktornő CSODÁLATOS! A legjobb orvos, akit valaha ismertem!
3/9 anonim válasza:
Abba a szakrendelőbe,ahova területileg tartozol .
Máshol nem fogadnak,vagy fizetni kell .
4/9 anonim válasza:
nem3, 1-ben amit írtam, országos, mindenki mehet oda
5/9 anonim válasza:
Az Irgalmasba is lehet menni, mert országos.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) mindenhol ellátnak ingyen. és a sote fül orr gége klinikáról mi a véleményetek? az lenne a legközelebb nekem
2018. febr. 16. 21:24
7/9 anonim válasza:
Soten jok az orvosok csak bunko a szemelyzet neha :) nekem ott vettek ki egyebkent az ellatassal semmi gond
8/9 anonim válasza:
Sajnos nem ismerem a SOTE-t, de továbbra is nagyon ajánlom az Irgalmast, ha a belvárosból mész, 4-6-os villamossal pillanatok alatt ott vagy és nagyon profi, kedves a személyzet, nem várnak el hálapénzt, van, aki el sem fogad, a kórház alapítványába lehet csekken befizetni, de nem várják el, tényleg elhivatott emberek dolgoznak ott! Nekem is volt ott az orr-fül-gégészet osztályon egy műtétem (nem mandula) és maximálisan elégedett voltam az ellátással, nem kaptam semmilyen fertőzést, stb. (Persze a berendezés, ágyak, ilyesmi nem modern, lepukkant, de az orvosok, nővérek szaktudása és embersége mindenért kárpótol).
9/9 anonim válasza:
Nekem is hasonló gondom van.Állandó torokfájás,vörös garat,nyálkahártyák,mandulagyulladás évente egyszer vagy ritkábban van.Voltam többször háziorvosnál,de rendesen az sztk gégészetén vizsgáltak meg.Meg is tükrözték a torkom.Megállapították a garatgyulladást,de a manduláimra nem mondtak semmit.Én is azt akarom megtudni,hogy ki kell-e vetetnem.Szerintem rosszak a manduláim.Készülök elmenni magánrendelésre,ott is meg akarom vizsgáltatni.Neked is vannak panaszaid vagy csak kiváncsiságból akarod negnézetni a manduláidat?A te torkod milyem?Mutatok képet,nekem ennél soha sem szebb:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!