Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki leszokott altatóról, hogy...

Aki leszokott altatóról, hogy csökkentette az adagot?

Figyelt kérdés
Úgy értem a kérdést, hogy a tablettából felet, aztán negyedet vetettek be? Mert én felet szedek csak, és ha azt megfelezem, az már kevés lenne, túl nagy lépés hirtelen az eddigi adag felét szedni. Arra gondoltam, hogy lefaragok belőle mindig egy kicsit, csak jó lenne tudni, hogy pontosan mennyivel csökkentem. Az ékszermérlegek esetleg jók erre, van valakinek tapasztalata?
2020. nov. 6. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, ha akarod még eltörheted a felet, vagy reszelhetsz le belőle, de én a fél után már simán nulláznék.
2020. nov. 6. 19:12
 2/9 A kérdező kommentje:
De én 4 éve szedek felet. Sosem szedtem többet. Ezt nem tudom nullázni, mert szarul vagyok és nem alszok ha nem veszem be.
2020. nov. 6. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó, de mennyi és milyen hatóanyag van abban a fél tablettában?
2020. nov. 6. 19:16
 4/9 A kérdező kommentje:
1 tabletta tartalmaz 7.5mg zopiklont. Zopigen a neve a gyógyszernek.
2020. nov. 6. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Abból van 3.75-ös is. Vagy azt kellene beszerezni és abból egy ideig még felet szedni, vagy saccra negyedelni a 7.5-öst.
2020. nov. 6. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is azt szedtem, bár én csak időszakosan. A zopigenről könnyebb lejönni, mint a benzokról, bár ha 4 éve szeded folyamatosan a felet,hiába nagyon kicsi adag, azért pszichés függőség mindenképp kialakult.("csak azzal tudok elaludni" mentalitás) Én a helyedben reszelgetnék belőle körömreszelővel mindig egy kicsit. Első héten csak épphogy, aztán 2. héttől megpróbálhatod a negyedet.
2020. nov. 6. 19:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazából én általában (95%-ban) tök jól és gyorsan elalszok magamtól, de max 3-4 óra alvás után felébredek, akkor szoktam bevenni egy felet, mert anélkül nem nagyon tudok visszaaludni. De jó lenne már valahogy letenni..
2020. nov. 6. 19:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Ennyi év után az a fél szem altató nem hat semmit, elhiheted. Nem attól alszol vissza, mikor felébredsz, hanem a tudattól, hogy bevetted és majd az "segít".
2020. nov. 6. 19:32
 9/9 A kérdező kommentje:
És akkor mit csináljak..?
2020. nov. 6. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!