Hogyan vegyek be egy tablettát, ha nem tudom lenyelni?
Nincs gondom a nagy tablettákkal, de vettem Naturland magnéziumot, nagy, lapos bogyó és olyan a felülete, mint a kréta.
Párszor próbálkoztam, de mindannyiszor majnem megfulladtam tőle.
Gondoltam, hogy feloldom vízben, de bevételkor is éreztem, hogy nagyon keserű.
Próbáltam négybe vágni, de úgy szúr, éles.
Be tudom valahogy juttatni a szervezetembe?
Én a legtobb tablettat porra zuzom és mézzel bö víz kiséretében veszem be.
Nekem sajnos nyelési problémáim vannak, ezért muszáj vagyok azt is osszetörni, amit elvileg nem volna szabad.
Ennek ellenére nem tapasztaltam semmi hátrányát. Söt tobbet számít, mint ha nem venném be dgyáltalán.
Nem igazán szeretném belekeverni lekvárba, félek, hogy úgy nem szívódik fel, és nekem most nagy szükségem van rá.
Szerintem holnap veszek inkább pezsgőtablettát. Emellett még sok tablettát kell szednem, jobb lesz iható formában.
Úgy nem szívódik ezt? Ezt te sem gondolhatod komolyan..
Szerinted a gyomor megválogatja mit küld tovább a vékonybélbe. Attól hogy lekvárral van keverve, még fel fog szívódni és eljut a hatás helyére.
Remélem, az, aki(k) önkielégítés céljából lepontozta(k) a válaszomat, tablettában fog(nak) megfulladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!