Iszonyatosan fáj a hasam. Nem most fog megjönni. Majd később. Nem meghalok érzősen. De el~ggé fáj eg~sz nap miért lehet? Wc már voltam.. Nem attól..
Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 21:45
1/8 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy hasi görcseim vannak. Egyszer enyhén utána ha megmozdulok bele hasít a fájdalom miért?
2020. nov. 5. 21:45
2/8 anonim válasza:
Hol faj? Lehet, hogy vakbelgyulladas. Vagy esetleg nincs kellemetlen erzes pisilesnel? Felfazasnal is nagyon tud fajni.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem felfázás, nem kellemetlen.
Az egész fáj, össze kell görnyednem hogy ne fájjon.. De úgyis fáj.
Az egész has körül fáj. Mintha izom lázam lenne a hasban vagy nem tudom de egyre jobban fáj...
Magzat pózban vagyok össze kuporodva így egy nagyon minimálisan elviselhetőbb..
2020. nov. 5. 21:56
4/8 A kérdező kommentje:
És ma enyhe hányingerem is volt. Meg a melleim is fájnak egy nagyon minimálisan..
2020. nov. 5. 21:57
5/8 anonim válasza:
Hat a helyedben akkor en inkabb bemennek az ugyeletre.
6/8 Sssaszem válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett veled?
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom jol vagyok mar!
2021. ápr. 12. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!