Ezzel érdemes orvoshoz menni vagy mentőt hívni?
De, az vagyok, viszont ez már második napja tart, az elsőnél azt hittem hogy majd elmúlik idővel, aztán még mindig nem sokat javult, van hogy jobb, van hogy rosszabb.
Volt már pánikrohamom, de az nem ilyen, azt kiváltja valami, és akkor a vérnyomás és a pulzus is fentebb ugrik, de ezt most mértem és nincs semmi baj velük.
A panikrohamot nem valtja ki legtobbszor semmi, mint derult egbol villamcsapas jon. Ezek a sziv vagy gyomortajekon szurkalo erzesek, mind kiserotunetei a szorongasnak, ami egyutt jar legtobbszor a panikbetegseggel.
Valoszinuleg, ha tenyleg komoly baj lenne nem tudnal itt irni.
A szivroham az szorito erzes, es inkabb a mellkas kozepen jelentkezik, bar kisugarozhat ugye karba/vallba/allkapocsba stb.
Jarsz pszichiaterhez vele?
A sajt megnyugtatasodra viszont nyugodtan felhivhatod a mentoket, igy legalabb a legkozelebbi ilyennel mar tudni fogod, hogy nincs semmi komoly baj!:)
Nem hinném hogy az lenne, mivel ennek inkább a tüdőhöz lehet köze, mivel a vérnyomásnak nincs baja, viszont a mellkasom fáj, és légszomjam is van.
Szívrohamnál pedig ugye bár pont hogy felugrik a vérnyomás.
Pszichiáterhez pedig sose jártam.
Ráérsz reggel elmenni a háziorvoshoz.
Ja, hogy nincs TB. Mióta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!