Két hete nem érzek szagokat. Mikor érdemes orvoshoz fordulni? Mi oka lehet?
Igazabol nem szenteltem neki nagy figyelmet hiszen meg voltam fázva el volt dugulva az orrom kohogtem stb.
Nem teljesen igaz hogy nem erzek semmit mivel erosebb illatok es szagok eseteben erzek valami furcsa kesernyes talan allott szagot de nem azt amit alapban kene ereznem az adott dologtol. Orvoshoz felek menni mert mi van ha egybol rafogjak hogy korona? Oszinten amugy mar nagyon hianyzik a szaglasom nem tudom hova tunt mikor akar visszajonni vagy hogy miert nincs?
Ízeket érzel? Mi a probléma abban az esetben, ha ráfogják, hogy korona? Jobb, ha koronás vagy, csak nem tudsz róla? Orvoshoz amúgy sem mehetsz jelen helyzetben, hanem fel kell hívni. Kimenni sem fog valószínűleg, csak ha úgy érzi, kiküld hozzád valakit tesztelésre, vagy megmondja, milyen gyógyszert szedjél.
Emberek közé ne menj.
Nem fogják rád, hogy pozitív vagy, ha nem vagy az.
De ha amúgy is otthon maradsz, és nem érintkezel senkivel, akkor tényleg szinte mindegy.
Meg mindig nem hinnem hogy korona mivel nathas voltam orrdugulas ilyenek
Semmi koronatunet
En azt nem szeretnem csak hogy amiatt ne kezdeljenek vagy barmi mert azt hiszik az
Meg felek hogy ha ezt hagyom nem nyerem vissza a szaglasom es baszhatom az egeszet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!