Sikerült már valakinek valami alternatív módszerrel eltüntetnie a körömgombáját? Nem olyan gyógyszerekre gondolok amik szétütik a vesét meg a májat!
Nem ezt kerted tolem, de en ezt lattam. Anyukam harminc even at szegyellte, minden labujjkorme teljesen el volt torzulva mar. Mindent kiprobalt, vagyont koltott szelhamos termeszetgyogyaszra is, orakig aztatta mindenben, es minimalis javulasfele utan visszaesett.
Vegul az orvos laborvizsgalat mellett felirta neki a gyogyszert. Nem ment szet a maja meg veseje. Harminc ev utan uj kormei nottek. Nem hittem volna soha. Tizeneve normalisan nez ki, kenegeti azert.
nálam is makacsul jelen volt. Nekem egy aliexpressről rendelt kínai szer segített, euconychia a neve, fehér alapon világos kék betűvel van ráírva, alutasakos csomagolásban van. Annyi gond van vele, hogy egy stiftben csak 3 ml van, úgyhogy több darabot érdemes rendelni. Fantasztikus szer, csak ajánlani tudom! Ráadásul úgy hatott, h nem is reszelgettem meg nem is áztattam előtte a körmeimet!
Előtte én is próbáltam a teafolaj, ecet, hypo, graprefruitkivonatokat, rozmaringolajat meg még egy csomó szarságot ami nem jut eszembe, patikai szarokat is, hát mindegyik egy nagy nulla ehhez a szerhez képest! Gondolkodom is azon, h esetleg betankolok belőle, biztos ami biztos.
Előző vagyok: én konkrétan ezen a linken rendeltem:
Szerintem a teafaolaj napi ketszeri bekenesevel segiteni lehet rajta.
Plussz belsoleg szedj grefruitmag kivonatbol tablettat, de ezzel vigyazz, ha mas gyogyszert is szedsz akkor a grefruitmag miatt multiplikalodhat a gyogyszer hatasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!