Apámnak szinte állandóan zsibbadnak a bal lábfején a lábújjai, tapasztaltatok már hasonlót ? Mitől lehet ez?
Keringési zavar, gerinc probléma, idegpálya gond...
Ezer dolog ki válthatja, de ennyi infóból még még az őt vizsgáló orvos sem mondaná meg.
2
De konkrétan a zsibbadás helyéből konkrétan megmondja egy szakorvos, hogy melyik csigolya a problémás. Ez elég gyakori, persze nem árt elmenni vele orvoshoz, hogy más problémákat kizárjanak, de nekem is konkrétan ugyanilyen tüneteim vannak, ágyéki porckorongsérv, nem műtik ameddig nem okoz elviselhetetlen fájdalmat. Vitaminokat kell szedni (B12) meg pihentetni és tornázni.
Á, üdvözlöm Prof. Dr. Fotelorvos Nekemisvoltilyen.
Ennyiből nem lehet diagnózist fel állítani, kezelést meghatározni pedig végképp nevetséges dolog.
4
Ja most hogy rágugliztál rájöttél hogy nekem van igazam és most személyeskedsz. Tipikus ostoba proli s......c vagy
Mire gugliztam rá?
Bemásolnád ide a válaszomnak az azt részét amiből erre következtetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!