Mit lehet tenni a szemüveg folyamatos bepárásodása ellen? A szájmaszk miatt egész nap semmit sem látok
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 08:03
2/19 anonim válasza:
Én eljutottam odaig, hogy már nem érdekel
Szerintem semmit. ;(
3/19 anonim válasza:
Én is szenvedek vele rendesen, órán sem tudok figyelni miatta 100%-ban (érettségis évem ráadásul). Erre megoldás szerintem csak a kontaktlencse lehet.
4/19 anonim válasza:
Én pont emiatt váltottam kontaktlencsére. Nekem havi kb 4000 forint, de nekem megér ennyit, hogy ne bukjam az összes tárgyam egyetemen, csak azért mert nem tudom elolvasni a kivetítőt.
5/19 anonim válasza:
Csak én közelre jól látok. Nem tudom ki be kapkodni a kontektlencsét :( vége lehetne már ennek.
6/19 anonim válasza:
Miért kéne ki-be kapkodni? A szemüveget is mindig leveszed ha közelre nézel?
Nem kötözködés, tényleg nem értem. Túl nagy a dioptria?
7/19 anonim válasza:
Mert nem akarom tönkretenni a közelre még jó látásomat.
8/19 anonim válasza:
Dee attól nem megy tönkre. Mínuszos a szemed. Egy egészséges szem 0-ás. Ezt a mínuszos értéket hozza vissza a szemüveg 0-ára.
9/19 anonim válasza:
Szia.
Tedd fel a szájmaszkot először, illeszd fel az orrodra helyesen, aztán kívülre vedd fel a szemüveget, úgy, hogy az alja szinte ráérjen a maszkra. Így talán sikerül. 😊
És ne haragudjatok meg, de 5-ös szerintem olvass utána, mi az a rövid és hosszú látás.. és ezt másnak ne mond, mert hülyének fog nezni.
10/19 anonim válasza:
Az orvos mondta de nem baj ugye?
Hiába veszem fel úgy akkor is párasodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!