Tudomásom szerint 10 hetes terhes vagyok, péntekre kaptam időpontot abortuszra. Megcsinálja még a doki?
12 hetes korig csinálnak abortuszt...
"Lényeges, hogy a terhesség 12. hetéig (különösen indokolt esetben a terhesség 16 . - extrém esetben - a 20. hetéig) a nem kívánt fogamzást megszakítsák. A megtermékenyült petesejt nem ágyazódott be olyan mélyen a méh falába - így onnan még viszonylag könnyen eltávolítható"
A 12. hétig csinálnak abortuszt,tehát meg fogja csinálni.
Talán azért mondta,hogy veszélyes,mert minél nagyobb a terhesség annál több szövődménye lehet az elvetetésnek,és mikor már szeretnél kisbabát lehet hogy már nehezebben fog összejönni.
Szóval a lényeg,hogy megcsinálja.Biztos meg van az oka,hogy az abortusz mellett döntöttél,de ezentúl inkább a megelőzésre törekedj,az egészséged érdekében is.(Ne értsd félre,nem ítéllek el,mindenki kerülhet olyan helyzetbe,hogy ezt a döntést kell hoznia!)
"csak mert nekem múltkor azt mondta, hogy ha elmúlok 2 hónapos, már nem vállalja."
Ezt nem értem
HA megvizsgált akkor tudja hogy "múltkor" hány hetes voltál, és azt is tudja hogy pénteken hány hetes leszel
Szerintem elég nagy probléma lehet ez a kérdezőnek, ne bántsátok!
Drukkolok, hogy minden rendben menjen!
Babád még lehet, csak ezután már igazán vigyázz magadra!
Hogyhogy az apának nem kell a baba? Nem együtt beszéltétek meg, hogy jőjjön?
(Nehogy azt mondd, hogy "véletlen" volt, mert ezt nem veszem be.)
de véletlenül jött a baba.
én sem értem miért mondta ezt az orvos, ezért kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!