Azokkal az emberekkel mi lett végül akiken tesztelték az első orosz koronavírus elleni vakcinát?
Figyelt kérdés
Ugyebár elterjedt még korábban a hír, hogy már tesztelték az első vakcinát ami orosz volt különböző embereken, viszont nekem furcsa, hogy nem hallani azóta semmit felőlük. Egy cikk sem jelent meg, hogy felgyógyultak e és mennyi idő alatt pedig kerestem több nyelven is.
Ti mit gondoltok? Miért nem cikkeztek utólag róluk és vajon mi lett velük?
2020. okt. 15. 22:55
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Egy szibériai titkos kutatólaboratóriumban hajtanak végre rajtuk emberkísérleteket.
3/9 anonim válasza:
Már kicserélték őket még élő alanyokra.
4/9 anonim válasza:
Mint szegény Lajka kutyát aki megdöglött de csak nem mutogathatták a döglött kutyát ezért raktak oda egy élőt. Szóval van gyakorlatuk ebben.
5/9 anonim válasza:
A "cc" gomb megnyomása -> magyar felirat :
vimeo PONT com PER 464926572
orvosokatisztanlatasert hu
->
Dr. William Thompson bevallotta, hogy ő, mint évtizedek óta a világszerte zajló oltásprogramok egyik vezetője,
hazudott a kutatási cikkjeiben, ÁLTALÁNOSSÁGBAN az oltások kapcsán
és bevallotta, hogy az oltások
egészségkárosítóak, és
üzletről szól az egész.
6/9 anonim válasza:
Az újvilágtudat a legkevésbé sem számít hiteles forrásnak.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Ezek közül kettő elérhetetlen, továbbá idéznék a forrásból: The evidence now is convincing that the measles-mumps-rubella vaccine does not cause autism or any particular subtypes of autistic spectrum disorder.
9/9 anonim válasza:
Úgy tudom hogy voltak halálos áldozataik is. Nem hiszem hogy lesz valami pozitív ezzel az orosz oltóanyaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!