Mit csinálnál azokkal az emberekkel akik koronahisztinek
emlegették mindenhol a vírust?
A kérdező szavazást indított:
12 szavazat
Mivel a létezését nem tagadták, viszont a túlzott reaciókat felismerték egy olyan vírusra, ami megbénított egy világot, de összesen nem szedett a 1 millió áldozatot (annak is a java 75+os,beteg ember, eddig kizárólag egzakt tényeket írtam), ezért örülnék, hogy egyre többen nem hülyülnek meg.
2020. szept. 2. 11:37
2/13 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy hogyan próbálják kimagyarázni magukat, de lesznek szívesek távolságot tartani, figyelni másokra, és befejezni az ámokfutásukat az interneten és mindenhol.
Aláíratnék velük egy nyilatkozatot, hogy tünetek, illetve pozitív teszt esetén lemondanak az orvosi ellátásról. Hiszen minek kezelni azt, ami nincs, vagy nem veszélyes.
2020. szept. 2. 12:07
Bármikor nyugodt szívvel aláírnám. Persze manapság ez úgy működne, hogy bevinnének súlyos autóbalesettel, emellett kimutatható lenne bennem a vírus, amit egyébként az emberek 99%-hoz hasonlóan észre sem vennék, akkor is korona-áldozatnak könyvelnének... :D
2020. szept. 2. 12:53
Braziliaba kuldenem oket egy kis utazasra.
2020. szept. 2. 13:00
Ha csak emlegeti, semmit, mindenkinek joga van a véleményéhez. Ha nem tartja be az aktuálisan előírt szabályokat, akkor ennek megfelelően büntetném a szabályszegést.
2020. szept. 2. 13:23
De igen, sokan tagadják. Rengetegen látom, hogy "nem létező vírus", vagy "kitalált vírus", esetleg "kamu vírus".
2020. szept. 2. 13:23
7-es!
Nem hinném, hogy bárki is annyira hülye, hogy ezt komolyan gondolná és kételkedne a létezésében.
Azért titulálják "kamunak", mert túlzónak találják a pánikot a veszélyességéhez mérten.
2020. szept. 2. 13:32
Én az egyesre szavaztam, teljesen megfelelő feliratnak tartom, hogyha ráírjuk, hogy a kérdező hülye.
2020. szept. 2. 21:32
10/13 A kérdező kommentje:
Sajnos utolsó, ha azt írjuk rá hogy "hülye vagyok", senki nem fog semmiféle kérdezőre asszociálni, csak arra aki a feliratot viseli. Érdekes, egyesek konkrétan a vírust tagadják, egyesek meg a vírustagadókat tagadják. Pedig léteznek, hajjaj. Az összes szélsőséges 1 bites nyájszellemű banda követ valami vírustagadó megmondóembert. Nagyon odavannak értük.
Értem hogy senki nem akarja elveszíteni a munkáját/lehetőségeit, de épp ezért kellene észnél lenni.
További kérdések: