Hajevésről, hogy tudnék leszokni?
Tudom elégé gusztustalan szokásom van, de valamiért kialakult és próbáltam mindent, orvos is próbált segíteni, de hiába. Az a legnagyobb baj, hogy sokszor csak akkor veszem észre mikor szól a párom. Tudom akaraterő stb, de egyszerűen nem veszem észre. :-((
1. Csináltam azt, fogkrémesdobozba tettem amit kitéptem.
2. Írtam egy papírra, hogy melyik nap hányat téptem ki.
3. Egyik nyáron le lett nyírva 3 millismre a hajam és vékony kendőbe jártam, így nem tudtam enni 2 hónapig, de ez se használt. Mit tehetnék még? Tényleg csak normális válaszokat kérek, tudom a kockázatot a vakbélről meg a kiszedik a gyomromból műtétről is. Még álmodtam is azt, hogy eygszer kiszedik a kórházban. :-( Csoda, h nől a hajam valamennyire.
ez gáz:\ én fiú vagyok de nem birnám ki ha 15 cm alatt lenne a hajam!
most 18 cm!! számolom:)
nem tudom...:S
de sztem a neten biztos lehet rendelni
miért eszed a hajad? mi késztet rá? csak a saját hajadat eszed vagy másét is?
szerintem próbáld ki, hogy ha rövid a hajad, akkor vastagon zselézd be mindenhol, ha pedig hosszabb, akkor is valamelyik részét kend be jó alaposan zselével, szerintem ez segíthet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!