Nem kellemes, de most ennyit simán kibír mindenki, ebbe még nem halt bele senki..
2020. okt. 11. 21:37
2/9 anonim válasza:
Nekem szimpla vérvétel volt. A nővér pedig ügyes.
2020. okt. 11. 21:45
3/9 anonim válasza:
Sajnos volt aki már belehalt a tesztbe.:(
Egy pár hónapos kisbabát teszteltek valahol Amerikában és túlságosan felnyomták neki a pálcikát, vérzés lépett fel.:(
Nem találom most a cikket, jó lenne, ha csak kamuhír volna.
2020. okt. 12. 21:35
4/9 anonim válasza:
A proktologiai vizsgalatnal sokkal jobb.
Amugy kisse kellemetlen, mert ha erzekenyebb vagy akkor amikor a torkodba dugjak a palcikat hatra akkor akár oklendezhetsz is egyet vagy kettot. De kibirhato. Engem annyira varatlan ert es olyan gyors volt, hogy nem tudtam mit jelent a bocsanat ez kellemetlen lesz mondat az orvostol es en szeoen elkaptam a kezet a vegen mint valami gyerek hogy ne dugja mar mellyebbre de aedigra kesz is volt (es hat ugye eleg butan jonne ki hogy felnott letemre megfogom a kezet hogy neee:-))
Jotanacs: keszulj ugy kint valami szornyusegre es utana majd vicces lesz hogy ettol voltal ugy oda. Nekem par napig utana kicsit mintha fajt volna a torkom. De kozben csk az az erzet volt hogy odaert valami...brrr.
2020. okt. 12. 21:36
5/9 Ypszilon1980 válasza:
#3: Oké lehet, hogy volt ebből halál is, de egy felnőtt gondolom csak nem tud belehalni...
Kellemetlen,de kibírható. Kicsit öklendeztem tőle, de hamar megvolt.
2020. okt. 13. 16:05
8/9 anonim válasza:
Én nagyon paraztam tőle, nem is a torok részétől, hanem az orrtól. Toroknál egyet öklendeztem, az orr meg olyan volt, mintha tüsszentened kellene. Kb. másfél perc volt, kellemetlen, de nem kibirhatatlan :)
2020. okt. 13. 23:35
9/9 anonim válasza:
Orrban kissé kellemetlen volt mivel elég mélyre nyúlnak, de gyorsan megcsinálják, mindössze egy 20 másodperc az egész. Torokban kevésbé volt kellemetlen, mindössze köhintenem kellet csak egyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!