Elérjük valaha azt, hogy a többség "gyógyszerek" helyett vitaminokat fogyaszt az egészsége visszaszerzése érdekében?

Nekem az a tapasztalatom, hogy a vitaminok önmagukban nem elegendők. Helyes táplálkozás is kell hozzá.
Lehet, hogy ezért meg fognak lincselni, de én úgy látom, hogy a helyes táplálkozás sem elegendő. Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy manapság már nem tudunk olyan változatosan táplálkozni, hogy minden szükséges anyag bejusson a szervezetünkbe.
Mi a vitaminok és a "helyes" táplálkozás együttesével értük el, hogy évek óta nem kellett patikába menjünk. 3 kisgyerek mellett.
A "helyes" szót azért tettem idézőjelbe, mert nagyon sok helyes irány létezik. Ki-ki a hite és a tapasztalatai alapján eldönti.
A cukorbetegség enyhébb fajtái a megfelelő étrenddel és vitaminokkal nagyon jó irányba tudnak változni.
Azért nem írhatom le, hogy meggyógyítja, mert törvényileg tiltott a vitaminokról és táplálékkiegészítőkről olyan állítani, hogy meggyógyítanának bármiféle betegséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!