1/6 anonim válasza:
Nem emlékszem rá, pedig 2 is volt. Egyszer csak magamhoz tértem. Volt kába időszak is a teljes feltiszulás előtt.
2/6 anonim válasza:
Már az ágyamban kissé kótyagosan magamhoz tértem, aztán visszaaludtam. Utána teljesen tisztán ébredtem.
3/6 anonim válasza:
Mikor kitoltak a műtőből, mondtam, hogy magamnál vagyok. Aztán a kórteremben ébredtem fel.
4/6 anonim válasza:
Nekem megvan egy villanásnyi idő még a műtőből, amikor a beteghordó kérdezi, hogy álmodtam-e az altatásnál valamit. A következő kép már az, ahogy raknak vissza az ágyamba. Egész picit forgott velem a világ , de egyébként azt hittem, hogy szellemileg már teljesen magamnál vagyok. (A családnak akkor küldött üzenetekből nem úgy tűnik utólag....)
5/6 anonim válasza:
Most a lelki erzesre gondolsz, vagy kozerzetre?
Engem csak boditottak. En azt hittem, el sem aludtam, es meg nem mutottek meg. Teljesen jolereztem magam, de fel oraba telt, mire leesett, hogy mar mutet utan van.
6/6 anonim válasza:
Amikor kitoltak a műtőből valamennyire már magamnál voltam, mire a kórterembe kerültem, már kb. felfogtam, hogy hol vagyok. :) Utána még órákig szédelegtem, de agyilag már nagyjából tiszta voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!