Mik a jelenleg érvényes karantén szabályok?
Jó eséllyel koronavírus fertőzött vagyok, tegnap a háziorvos rendelt tesztet, és meg is csinálták, eredmény még nincsen.
Eddig az volt, hogy ha pozitív, akkor piros cetli, és 14 nap hatósági karantén, minden nap ellenőrizve.
Ma beszéltem a dokival, ő azt mondta, h jó eséllyel pozitív lesz a tesztem, és akkor 10 nap karantén (ő "rendeli" el) de nem ellenőrzi a rendőrség, és piros cetlit se kapok.
Ha ez így van, akkor mi értelme az egésznek?
(Azontúl, h jól felfogott érdekem nem szétfertőzni a környezetem)
Csak az elmélete érdekel, a munkám homeofficeon végezehető, családtagok ellátnak az ajtóba lerakott kajával, így eszem ágában sincs kimenni a karanténból. Sőt, múlt csütörtök óta ki se léptem.
Igen, nekem is ez jött le, hogy az eddigi egyértelmű, és követhető szabályok káoszba mentek át, a hivatalos oldalon is teljesen ellentmondásos szabályok vannak, a cikkek és az arra adott válaszok pedg tovább kavarják a dolgot.
Köszönöm, alapvetően túl vagyok rajta, egyedül a hasmenés nem akar múlni...
Az igazság azóta sem derült ki, mert eredményt sem kaptam. 3 nap alatt nem lett kész...
Egyik kollégám testvére 7 nappal a mintavétel után kapott teszt eredményt. Azért ez is para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!