Normális hogy ilyen rövid idő alatt hirtelen sok haj hulljon ki? Ez helyrehozható?
Múlt hónapban kezdődött.kb 4 hét alatt lezajlott az egész. Egyszer csak azt veszem észre,hogy a fejem búbján megritkult,aztán rá 2 hétre meg már az egész fejtető. Nem csak hullás volt hanem vannak nagyon elvékonyodott szálak is
Volt egy fogam ami begyulladt a múltkor,tartott pár napig míg elmúlt,tuti ennek is köze volt hozzá.
Na most még az lenne a kérdésem,hogy ha ez nem ilyen genetikai,férfias kopaszodás,hanem vashiány,vagy fog,vagy lerakódás, hasonlók miatt van akkor ez helyrehozható?
Mennyi az esélye,hogy az okozó baj megoldása után ugyanolyan lesz a hajam mint ezelőtt? Vagy legalább hasonló. (Még nem tudni mi a baj,30-án lesz vérvétel.) Vagy megeshet ilyenkor hogy elhaltak a hajhagymák?
Azt tudom,hogy ha vissza is tudnak nőni akkor több hónapig is eltarthat ez a kúra,de nem érdekelne ha évekig is tartana,csak azt remélem,hogy ez nem végzetes volt. Ezen eszem magam,nagyon szorongó állapotban vagyok,mindig sok és dús hajam volt,most meg..
21 vagyok
Ez annyira rossz..alapból minden nap hullik egy kis haj,de ha valami betegség miatt hullik ki akkor már nem nőhet úgy vissza amilyen régen volt?
Már a hajbeültetés gondolatával is próbáltam megbarátkozni de annyira elkeserítő,meg annak kb 1 év míg van látszata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!