A speed rövid és hosszú távú mellélhatásai mik pontosan?
#1 Úgy tudtam mostanában inkább Amfetamin-Szulfát van mint Klorid, bár van még elvileg az is. És úgy tudom mellékhatásaik ugyanazok. A klorid picivel nagyobb eufóriát ad, a szulfát pedig jobban pőrget. Meg van a sima Amfetamin ami még jobb és használják gyógyszerként is. De ez nagyon ritka és ugye van a methamfetamin ami megint más és kicsi adagban ez az erősebb de ez is ritka itt nálunk! Úgy tudom annó az mdpv, 2-fma,3-FEA,4-FMA voltak helyette. A sp helyett pedig a 2-FA meg most az alfa-PVP, PHP, és a többi szenny. És nem csak az sp-t ütik az újakkal, hanem a kristályt is ezért is nem próbálom ki. Mert az gondolom már nem Pentedron, mdpv, hexedron, mefi, 4-cmc az ekit is ütik gondolom, de az legalább nem mindig designer. Hanem mdma, mda is van ott néha.
A kérdést azért is tettem fel, mert 1x kipróbáltam. Nem is pőrgetett annyira, csak kicsit pőrgetett fel! Paranóiás, ideges voltam (Ami sp-nél normális, de szerintem ennyire nem) eufóriát még azt a kicsit sem adta be amit vártam tőle. Aludni is tudtam még aznap, viszont alvási paralizisem volt. És még azóta is több alvást igényelek, illetve utána egy ideig nehezebben tettem össze egy értelmes szót. Bár azóta már ment eki, coke! Ezek jelentkeznek mindenkinél 1 vagy pár használat után is már? És úgy tudom az amfetamin tisztasága is változó. És az a 2-16% a valós 30% az nem, hogy ritka. Hanem véletlenszerű. Mert halottam olyan, hogy egy Amfetamin függő, kifogott egy 60% tisztaságút. Felszívta és rosszúl lett, mert véletlen olyan fogott ki. Az eddig max 15-20% helyett ugyanazon az áron kb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!