Ha gyakran/sokszor adok vért, az rossz hatással van az ereimre?
Figyelt kérdés
Persze tudom, hogy nem sokat számít egy-egy szúrás. Évente minimum akarok vért adni, de én most vagyok 18, és ha tegyük fel évente 2-szer vagy 3-szor adok vért, az már elég sok szúrás mondjuk 60 éves koromig. Ennyi szúrás utáni hegesedés okozhat bármi hátrányt? Évi 3 már sok? Évi 2?
Hogy célszerű adni, mindig egy vénából, vagy felváltva?
Abból a szempontból is kérdezem, ha esetleg később aktívan lesz szükség pl infúzióra, ez nem nehezíti-e meg a dolgot.
2020. szept. 16. 23:28
1/1 anonim válasza:
Nyugodtan, amennyiszer szeretnél, és lehet. Infúziót nem kötnek a könyökhajlatba, úgyhogy teljesen felesleges aggódnod, ráadásul kanült kapnál úgyis, ha rendszeres kezelést kellene kapnod, nem állandó a szúrkálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!