Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen az intenzív osztályon...

Milyen az intenzív osztályon feküdni?

Figyelt kérdés
Lesz egy endoszkópos agyműtétem okóberben. Ez ilyen minimálinvazív beavatkozás, utána csak két napot kell a kórházban tölteni, de ebből egy nap biztonság kedvéért intenzív osztály. Itt mire lehet számítani, ha az ember amúgy jól van? Becsövezik akkor is? Felkelni gondolom nem lehet, vagy hogy megy ez?

2020. szept. 16. 09:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mindenkit nem, vannak ritka kivételek. :) De a nővérek 90%a nem segít. Sokszor voltam kórházban. Én ezt tapasztaltam.

:(

2020. szept. 16. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írtam valamelyik válaszban, néha a kollégák miatt is lehet szégyenkezni...Félelmetes, hogy milyen mély sebeket lehet 1-2 bunkó válsszal okozni..

Sok esetben ez lehet az oka, hogy az utolsó pillanatban szánják magukat rá az emberek orvoshoz járásra...

rengeteg alkalmatlan embert is felvettek az emberhiány csökkentésére, ezt mi is tapasztaljuk!

Kérdezőnek kitartás, a többieknek a gyökér kollégák nevében is elnézést kérek...

2020. szept. 16. 14:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg a gyökér betegek nevében. :D abból is akad.
2020. szept. 16. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:
A beteg létszám kevesebb és jobban fel van szerelve a kórterem sürgősségi ellátásokra. Nem leszel becsövezve vagy ilyesmi, nyugi. Jobbulást kívánok neked!
2020. szept. 16. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!