Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van most valami olyan ismert...

Van most valami olyan ismert nyavalya, melynek az alábbiak a tünetei?

Figyelt kérdés
Tünetek a megjelenés sorrendjében: Torokfájás, köhögés, gyengeség, hőemelkedés nélküli izzadás, hidegrázás, miközben az embernek melege van, és hol erősebb, hol gyengébb fejfájás?

2020. szept. 15. 18:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

19-es vagyok.

Az jó, ha már kifelé mész belőle! 🙏

Pár nap és hátha nyoma sem lesz. Én is ebben bízok.

Igen, olvastam épp én is az újdonságot, hogy a háziorvos is nyílváníthat teszt nélkül is már. De azt is írták, hogy hatósági karantént pedig csak teszt után rendelhetnek el. Anélkül önkéntest kér.Akkor nem értem!? Kíváncsi leszek mi sül ki belőle majd.

Remélhetőleg az utcátokban élő negatív volt. Bár én ismerek nem egy embert, aki tett rá magasról karantén idő alatt is és járkált...

2020. szept. 22. 11:37
 22/22 A kérdező kommentje:

21, Szedd a vitaminokat "ész nélkül", és jobbulást! :)

Gondolom valakinek jól fog jönni, ha minél nagyobb esetszámot tudnak bejelenteni. Ordít az egészről, hogy szarnak az emberek egészségére, csak a számok számítanak. Bár az, hogy szarnak a betegekre, nem új.

2020. szept. 22. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!