Van most valami olyan ismert nyavalya, melynek az alábbiak a tünetei?
15, Nem akartam, és nem is vagyok "vírustagadó", csak olyan értelemben, hogy szerintem manipulált adatok, és infók kerülnek vele kapcsolatban napvilágra, és valamiért fontos része az egésznek a pánikkeltés. De nem vitatom a vírus létezését.
A tüneteim vasárnap kezdődtek, már torokkaparással keltem. Hétfőn kezdtem köhögni, ami először száraz köhögés volt, és picit (bocsi a kifejezésért) taknyos is voltam, de az inkább olyan allergiás jellegű volt. Mára kb. nyakig ülök a takonyban (bocsi a gusztustalanságért ismét), és már kissé hurutos a köhögésem, de abszolút nem kell gyakran köhögnöm, a torkom kevésbé fáj, inkább csak a reggeli ébredés után a kiszáradás miatt. A fejem még fáj, de az nekem kb. 28 fokos hőmérséklet felett mindig, hőemelkedésem továbbra sincs, csak izzadok mint egy ló. Annyira már nem vagyok gyenge, mint hétfőn, és tegnap voltam, sőt, már tegnap sem voltam annyira, mint hétfő délután. Azért tettem fel a kérdést, mert én max. évi egyszer vagyok megfázva (késő ősszel, vagy kora télen), de az nálam egyből torokfájással, és takonyhegyekkel indul. Utóbbi most nálam viszonylag későn jelent meg, ez volt fura. Egyébként jövő hétfőig ki sem kell tennem itthonról a lábam, múlt péntek óta folyamatosan itthon vagyok, nyomatom ezerrel a C-vitamint, D-vitamin, este lefekvés előtt meg 2 cl házipáleszt, hogy valami fertőtlenítsen is. :D
A korona egyébként egyből torokfájással, és magas lázzal indít, nem?
19, Persze, hogy van más őszi betegség is. Minden ősszel van, amikor újra összeeresztik az embereket. Én most már kifelé megyek a nyavalyámból, jelentősen javult az állapotom, már csak az orrfújás maradt. Volt egy kis hőemelkedésem is (37.4) egy egész napig, de én nem produkáltam annyira erős tüneteket, mint te. A torkom még annyira sem fájt, mint egy megfázásnál, épp csak kicsit, és köhögni is csak elvétve kellett, sőt az orromat is kb. fele annyit fújtam csak. Inkább a gyengeség volt végig jellemző. Emberek között azóta sem voltam, de holnap délután már muszáj lesz kimozdulnom.
Most ez a tesztelés dolog érdekes lesz. Nem tudom hallottál-e róla, de Kásler, és Cili néni kiokoskodták, hogy mától a háziorvos teszt nélkül is fertőzöttnek nyilváníthat! Érdekes...
Itt az utcákban az egyik ház előtt 3 napja láttam a mentőt egy fiatalabb családnál, nagyon komótosan jöttek-mentek. Szerintem tesztelni jöttek, bár érdekes, mert az apuka tegnap óta kocsikázik fel-le.Vagy negatív eredményt kaptak, vagy szarnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!