Szerintetek is jó dolog a maszk? Örülnétek ha a járvány után is maradna?
"Az a kis üveges kézfertőtlenítő gél régen is kapható volt"
Ez így van, de azt hozni kell magaddal, én pedig fiúként utálom a táskákat, így pedig egyik zsebemben pénztárca+kulcs, másikban a mobil, nincs hely még egy elemnek. :D
Az autó kesztyűtartójában természetesen tartottam mindig, csak az nem ugyanaz.
Tömegközlekedésen kifejezetten jónak tartom, de a járvány lecsengése után értelmetlen lenne egész évben. Szerintem influenza szezonban a tömegközlekedésen, és a rendelőkben lehetne hordani, üzletekben nem mert ott ha akarod be tudod tartani a távolságot. Ne felejtsük el, hogy az emberek jó része még mindig nem tudja, vagy nem érdekli hogy hogyan kell használni a maszkot. Belenyúlkál a belsejébe a koszos kezével, nem mossa ki hetekig stb, és pont így fertőzi meg magukat. Ezzel szerintem több kárt csinálva mint hasznot.
És csak nem hiszem hogy a többi országban több ember mos fogat mint itthon. A reggeli fogmosás máshol se az emberek kedvence. Cigizni is mindenhol cigiznek, (azt a krákogást se kellemes szagolni bárhol vagy) minden országban.
Dehogy örülnék neki.
Ettől függetlenül hordjad, ha tetszik. Kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!