Miért lehet 36.7 a teshőm pedig lázasnak érzem magam?
Figyelt kérdés
Mindenhol ha megérintem magam akkor forrónak érzem, családom szerint is lángolok, de a hőmérő csak 36.7-et mutatott. Nekem a normális testhőm általában és mindig 36.4. szokott lenni. Lehet ez ilyen "kezdeti" láz szerűség vagy nem mindenkinek mutat lázat a hőmérő ha lázas? Főleg a nyakamnál, hónaljamnál és a homlokomnál éreztük a forróságot. Más tünet max az orrdugulás, de nem folyik csak egyszerűen nem kapok az egyik orrlyukon levegőt, tüsszögni se tüsszögök. Ez eléggé érdekes.2020. szept. 13. 21:35
11/12 anonim válasza:
Ja influenza van.en mar atestem rajta..😏💁♀️
12/12 anonim válasza:
Ez höemelkedés ami már gyulladasra utal, de kehet atmeneti is és a hömerö is csalhat, érdemes ellenőrizni. A közerzrt rl fogja dönteni. Amit ilyenkor egyszerű tenni az az hogy rgyen liposzomás c vitamint és aludjon, persze a kettőt nem egyszerre, mondjuk alvas utan a c vitamin. Az alvás erősíti az immunrendszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!