Lehetséges, hogy csak lázasnak érzem magam, de nem vagyok az?
Figyelt kérdés
4 napja lázasnak érzem magam, felváltva hol a hideg ráz, aztán meg nagyon melegem van. Tipikusan az az érzésem van, hogy lázad vagyok. Megmértem 4 lázmérővel is (2 digitalis, 2 hagyományos) és mindegyik 36.8 körüli értékeket mutatott. Lehetséges ez?2020. aug. 29. 09:35
1/5 anonim válasza:
Igen! Én akkor is lázasnak érzem magam, ha 36.5 illetve annál kevesebb a hőmérsékletem. Viszont ha négy napja ez van veled, akkor nem kellene orvoshoz menni?
2/5 A kérdező kommentje:
Az a szabály, hogy koronavírus gyanús tünetekkel nem lehet orvoshoz menni, csak felhívni. Még várok a hívással egyelőre.
2020. aug. 29. 09:48
3/5 anonim válasza:
És miért vársz? 4 nap elég hosszú idő.
4/5 anonim válasza:
Lázas állapot érzetét erős fáradtság, kiszáradás is kiválthatja . Persze a mostani helyzet miatt ezzel én se szórakoznék.
5/5 A kérdező kommentje:
Az egész családnak vannak tünetei, még várunk, aztán jövő hétfőn felhívjuk az orvost. Látatlanba úgysem tud csinálni semmit az orvos, gyógyszereink meg vannak.
2020. aug. 29. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!