Nem akarja felírni az orvosom a xanaxot nekem, mot csináljak?
Figyelt kérdés
25F vagyok, és kellene az itthoniak miatt2020. szept. 10. 09:30
2/7 A kérdező kommentje:
El se kezdtem még szedni
2020. szept. 10. 09:44
3/7 anonim válasza:
Miért lenne jó neked pszichoaktív tablettákat szedni? A problémáidat magad tudod megoldani. Az ilyen gyógyszerek rövid időn belül függőséget okoznak és nagyon nehéz leszokni róluk.
4/7 anonim válasza:
Hat ha ugy mesz oda az orvoshoz, hogy ezt meg ezt akarom szedni, irdd mar fel, akkor azt lehet nem veszi joneven. Egyebkent nem gyogyszer kene neked, hanem pszichologus, elso korben ezt probald meg. Ha ez nem mukodik, depresszios vagy, vagy valami mas, akkor majd kaphatsz gyogyszert is.
5/7 A kérdező kommentje:
Szorongásom és depresszióm van. Amiért akarom szedni azt én magam nem tudom megoldani
2020. szept. 10. 10:31
6/7 anonim válasza:
Szerintem is keresned kellene egy pszichológust, kezdj el terápiára járni és ha úgy ítéli meg hogy szükséges neked a gyógyszer, akkor közben fog járni hogy meg is kapd azt.
U.i.
Bocsi, hogy előre félre értettem a kérdésed, nem volt egyértelmű.
7/7 Bhaurora1 válasza:
Miért nem próbálod hülye gyógyszerek helyett lefoglalni magad????!!!!
Elég lenne ha csak olyanokkal tennéd amit amúgy szeretsz... Ne hagyd magad el, s ne unatkozz, de főképp legyen valami hobbid!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!