Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a fura dagadt...

Mi lehet ez a fura dagadt talp? Talán a törpeharcsátol?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb 1éve bele léptem egy partra kidobott törpeharcsa hatátán talalható tüskéjébe.kb 1-1,5cm mélyre fúrodott és mikor hazaértem elindult a piros csík ami 3nap mulva el is tünt. Most kb 1-2honapja naponta nagy kemény pupok,csomók jelenek meg a talpamon és igen csak fura érzés.olyan mintha fel lenne tagadva de csak 3-4ponton de ott dió nagysagban.De kb 4-5óra mulva eltünik és már nincs is semmi latható nyoma? Vajon egybe füghet a 2?
2020. szept. 9. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet.Olyasmi,mint amikor megrándul,kificamodik valamid,és akár évek múlva is érzed időjárás változásnál.
2020. szept. 9. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt olvastam h. a törpeharcsa tüskéi igaz csekély mértékben de tartalmaznak idegmérget. Azt nem tudom összefügghet-e ez a dolog a talpad állapotával. Talán kérdezz meg egy orvost.
2020. szept. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!