Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a lányomnak...

Hogy mondjam meg a lányomnak hogy nem dagadt?

Figyelt kérdés
17 éves lányom 58 kiló 165-168 centi magas. Ez megfelő testsúly? Szerinte a combaji vastagok, meg a feneke nagy, azt hiszj hogy dagadt. Hogy mondjam meg neki hogy nem az, úgy hogy el is higyje?
2019. dec. 25. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Mivel (úgy tudom) hogy a 100 cm utáni cm az a kilónak megfelelője.

Tehát én 173 cm vagyok, akkor 73 kg lenne az ideiglenes tetsúly számomra. (Nem kötöm az orrotokra hogy mennyi vagyok, de több mint 73 kg)

Majd ha elkerül középiskolába, stb, formásodik. Ne aggódj se te, se ő!

A Lánykád 165-168 cm, akkor neki 65-68 kg-nak kellene lennie.

Boldog Karácsonyt!

2019. dec. 25. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Az

Járjatok el közösen sportolni, attól formásabb lesz!

2019. dec. 25. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó a súlya, ehhez a magassághoz optimális. Nem fogja semmitől ezt neked elhinni. Biztasd valami sportra, pld. otthoni torna, lépcsőzés, amivel tudja formálni.
2019. dec. 25. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

A magasság cm mínusz 100 (+,- 5 kg) , az a férfiakra igaz. Egy nőnél ez a magasság cm mínusz 100, mínusz 10 (+,- 5 kg).

Azaz pl. 168 cm - 100 - 10 = 58 kg (+,- 5 kg). Úgyhogy igen,a lányodnak ideális a testsúlya. De ezt nagyon nehéz elmagyarázni neki,ha ő másképp gondolja.

Talán mondd el neki,hogy ha ennél sokkal kevesebb,akkor az ugyanolyan egészségtelen mintha kövér lenne, és azt is,hogy a fiúknak,férfiaknak jobban tetszenek azok a lányok, akiknek nem lehet ágyúval átlőni a combjai között és nőiesebb,kerekebb az alakjuk.

2019. dec. 25. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
24%

Ebben a korban ez minden lánynál előjön- hiszen kezd nőiesedni.

Arra figyelj, hogy anorexias/bulimiás ne legyen.

2019. dec. 25. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!