Egész nap állok és emiatt fáj a sarkam. Mit csináljak? (A munka miatt állok ennyit)
Bocsi, ha rossz kategória, de egyszerűen sehova nem illik be ez a kérdés.
Eddig 3 dolog jutott eszembe:
1. Jó cípő, mert eddig csak kínaisokat hordtam, nem volt pénz. Vettem egy Niket, ez sokat segít.
2. Összecsukható szék. Pipa ez is, bár sok lehetőségem nincs ülni.
3. Futni járni. (ez az a sport, ami ingyen van:)) Ezt még nem csinálom, mert nem tudom, hogy segítene-e. Meg lusta vagyok még hozzá.
Mit csináljak? Menjek orvoshoz, legyen talpbetétem? Van itthon fából készült, de nagyon szenvedek vele és mindig kiveszem.
Volt már valaki ilyen helyzetben? Kaphatok valami jótanácsot?
Köszönöm!
Egyáltalán diagnosztizálták már nálad, hogy pontosan mitől fáj a sarkad?
Az egy dolog, hogy te azt gondolod, hogy az állástól...
Nem ártana egy ortopédiai szakvélemény.
Mert akkor kapsz olyan talpbetétet, amit a te lábadra csinálnak. Nem pedig mindenféle szupermarketes egyencuccot, amivel esetleg még rontasz is a tüneteken.
De lehet az is, hogy sarkantyúd van. Vagy még lehet húszféle oka a fájdalomnak.
Kérj beutalót ortopédiára.
Már eleve a lúdtalpadra is személyreszabott betét kellett volna!
Manapság számítógéppel készítenek lenyomatot (szkennelik a talpadat), és abszolút neked valót tudnak készíteni. Nem olcsó, de megéri!
Amíg nem tudod, hogy mi a valódi ok (a lúdtalpon kívül), nem lehet megmondani, mi segít....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!