Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan legyek lázas, vagy...

Hogyan legyek lázas, vagy hogyan hánynak? Értelmes válaszokat várok, vészhelyzet!

Figyelt kérdés
Beteg vagyok, de csak úgy maradhatok itthon hogy lázas vagyok vagy hányok, tényleg rosszul vagyok, a sírós kártyát már kijátszottam, és nem mehetnék emberek közé, viszont itthon sem maradhatok mert anya nem engedi

2020. szept. 7. 00:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Én is diák vagyok. 17 éves. De a kérdésed igen is hülye. Ha tényleg nagyon rosszul vagy nem hinném hogy anyukád be küldene az iskolába, tehát ez inkább lustaság mint betegség. Nekem is nehéz volt az első pár nap, hiszen én gimis vagyok, sokkal többet kell tanulni mint nektek, 4.50 kor kelek, és 6.00 kor már a fél 7-kor induló buszhoz sétálok. 3-4 órára érek haza és kb 6ig tanulok ,ha nem tovább. Naponta 1 órát utazok, ami a gimiseknél egyáltalán nem egy nagy dolog. De most mégis nagyon örülök hogy újra tartozom egy környezethez, egy csapathoz és naponta találkozok a barátaimmal. Hogy van egy rendszer az életemben, és nem csak a boltba járásban merül ki a napi szocializáció. Megértem ha nem akarsz bemenni, de ki tudja hogy meddig járunk még iskolába a napi 700 fertőzöttel, így én inkább kihasználom ezt a pár hetet(jobb esetben 1 hónapot) hogy újra visszaszokjak a társasági életbe és ki is élvezzem azt. Neked is ezt javaslom, és ne feledd hogy még ha ezt a hetet ki is könyörögted otthon, egyszer úgyis vissza kell menned és inkább"ess túl rajta" hamar :) Na meg aztán biztos van valami motiváció hogy miért menj vissza, pl: barátok, társaság suli büfé :D
2020. szept. 11. 19:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Tényleg rosszul vagyok és anya csak akkor hagy itthon, ha lázas vagyok vagy hányok, és tényleg fáj a torkom és a fejem is, még szédülök. A barátaim pedig online tanulás alatt is átjöhetnek, de a te választod értelmes volt, és elfogadom hogy hülye a kérdésem, de másoknak más válaszokat adtak ilyen kérdésre
2020. szept. 13. 07:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Még biztos hogy decemberben mi még menni fogunk suliba, tudod nem 17 évnél fiatalabb vagyok
2020. szept. 20. 04:34
 14/15 A kérdező kommentje:

*meg biztos...

*, tudod 17 évnél fiatalabb vagyok

2020. szept. 20. 04:35
 15/15 anonim válasza:
Én mondtam szüleimnek h szarul vagyok. Aztan amikor kerdezte, hogy csinaljon e valamit mondtam h egy forró capuccino-t kérek és amikor behozta apámmal bent mardtunk o szerelt valamit en meg gyorsan bele dugtam a higanyos lazmerot az 38.1-et mutatott így itthon maradhattam
2021. febr. 10. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!