Hogyan legyek lázas, vagy hogyan hánynak? Értelmes válaszokat várok, vészhelyzet!
Figyelt kérdés
Beteg vagyok, de csak úgy maradhatok itthon hogy lázas vagyok vagy hányok, tényleg rosszul vagyok, a sírós kártyát már kijátszottam, és nem mehetnék emberek közé, viszont itthon sem maradhatok mert anya nem engedi2020. szept. 7. 00:49
1/15 anonim válasza:
A sírós kártyát? Betojok rajtad. Matekból írtok dogát? Nem korai még a lógás?
2/15 anonim válasza:
Csak nem akar bezárni az a sok iskola, jönnek lassan a krétaevők megint.
3/15 A kérdező kommentje:
Nem írunk dogát, csak nem akarok bemenni, nagyon jó volt itthon az első héten, és egyáltalán nem korai a lógás
2020. szept. 10. 19:33
4/15 anonim válasza:
Nem akarok bemenni :) Nem korai a lógás :)
Hol élsz te édes fiam, álomvilágban?
5/15 A kérdező kommentje:
Nem a szigorú öreg 40 évesektől várok válaszokat, már más világ van
2020. szept. 10. 20:59
6/15 A kérdező kommentje:
És mégegyszer leírom hogy az öregek is el tudják olvasni: Értelmes válaszokat várok!
2020. szept. 10. 21:13
7/15 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz dukál. Nincs más világ, az iskola még mindig nem kívánságműsor. Neked nem szóltak?
8/15 A kérdező kommentje:
Ez nem hülye kérdés, úgy látszik itt senki sem érti a mai világot. Már annyi hülye ember van, hogy nem hagyják az olyan embereket válaszolni akik megértenek
2020. szept. 10. 21:29
9/15 A kérdező kommentje:
8 válaszból a fele értelmes, és az mind az én válaszom + egy privát üzenet
2020. szept. 10. 21:31
10/15 anonim válasza:
Nincs mese, mindenki hülye, csak te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!