Nem tudom egyszerre kipisilni magam. A végén még jó erősen koncentrálnom és "nyomnom" kell, hogy rendesen jöjjön. Ez miért van?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 09:18
1/9 anonim válasza:
Húgykő, vesekő? Bár ha csak ennyi tünetet mutatsz, akkor nem hiszem.
Esetleg nem akkor mész, amikor kell, hanem erőlteted (pl. munkába menet előtt kimész a WC-re). Vagy épp túl sokáig vársz, akkor annyira telített a hólyagod, hogy nehéz kipisilni.
Vagy túl keveset iszol és sűrű a vizelet?
2/9 anonim válasza:
az nem jó, ha erőlteted,
aminek ki kell jönni, az kijön
ha úgy érzed marad még valami, akkor azt inkább a következő alkalommal
lehet, hogy ki van tágulva a hólyagod
3/9 anonim válasza:
Elégtelen vizeletürítés.Hogy mért van,erre még én sem jöttem rá teljesen(én is küzdök vele)de az biztos,hogy érzékenyebb a hólyagunk mind a felfázásra,mind a baktériumokra(ha folyamatosan marad pisi a hólyagban,az teret adhat bizonyos baktériumoknak)Állítólag nekünk a vesénket kellene nagyban erősíteni és védeni.Kiskorodtól van a dolog?
4/9 anonim válasza:
És bár gyakran előfordul,de nem folyamatos,igaz?
5/9 anonim válasza:
Én voltam ezzel baktérium kitenyésztésen(negatív)és ultrahangon is(detto).Urológusnál nem voltam egyedül a dologgal,lehet az hozná el a megoldást.
6/9 anonim válasza:
A férfi vagy, akkor prosztata. Azonnal meg kell nézni, nehogy rák legyen.
Ha nő vagy, akkor passz.
7/9 A kérdező kommentje:
igen, de csíp és érzem, hogy még kell
2010. aug. 6. 11:10
8/9 A kérdező kommentje:
nő
ultrahangon csak a vesében mutattak pár pici szemcsét
2010. aug. 6. 11:11
9/9 A kérdező kommentje:
de túl pici ahhoz, hogy gondot okozzon
2010. aug. 6. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!