Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tul eros nyomastol fejfajas?

Tul eros nyomastol fejfajas?

Figyelt kérdés
Ez viccesen fog hangzani de... probaltam wc fole gugolva pisilni de nem ment nagyon erosen probaltam nyomni es elkezdett fajni a fejem es meg most se mult el.

2020. szept. 2. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyen erőlködéstől akár stroke-od is lehetne, ha elpattan egy ér... Szóval annyira nem vicces.
2020. szept. 2. 16:13
 2/8 A kérdező kommentje:
igen ezert kerdeztem de mar kevesbe faj
2020. szept. 2. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Jesszusom...hogy milyen buta emberek vannak. A fél világ sztrókos lehetne, mert a wc-n naponta erőlködik. Az azért nem ennyire egyszerű betegség.
2020. szept. 2. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Leírtam, hogy a komolyabb erőlködéstől.

Ha hiszed, ha nem, behatóan ismerem a kórfolyamatot. Nyilván kor és egészségi állapot függvénye is. És nyilván 60-80 között nagyobb arányban pattognak erek. Természeesen, ha már le tudja írni a kérdését, nem áll fenn a stroke gyanúja, csak leírtam, hogy úgy erőlködjön.

2020. szept. 2. 16:37
 5/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt egyikonk se buta,nekem szimplan megnyugtatas kellett o meg rendesen valaszolt
2020. szept. 2. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudod hányan erőlködnek komolyabban naponta? És nem csak a klotyón. Egyébként olvasd el a hozzászólásodat, az elsőt. Az írtad " az ilyen..." nem azt, hogy komolyabban. De akkor sem értek egyet.
2020. szept. 2. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Jogos. Elnéztem.

Nem kell egyetértenünk, én sem azt mondtam, hogy mindenki stroke-ot kap, aki erőlködik, de van összefüggés.

2020. szept. 2. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 20onévesen volt agyvérzésem mert sportolásnál megeröltettem magam... Azért fájdult meg a fejed, mert ilyenkor megnő a koponyádban a vérnyomás, de ha van egy aneurizma vagy egy AVM a fejedben akkor ennek komoly végkimenetele lehet.

Nézd néha a vérnyomásod és kíméld magad.

2020. szept. 2. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!