Delavega kérdése:
Agyi nyomástól fülzúgás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kèrdèsem felètek, hogy otthoni megoldással az agyi "nyomást" mivel lehetne csökkenteni?! Teafèlèkre gondolok itt, nem kalapácsra :D. 3 ève változó egyoldalú lüktető fülzugásom van "mára már megszoktam" de elkezdtem kísérletezni ès, a Zöld tea nagyban csökkentette a fülzúgásom. Este xanaxot szedek 0.5mg. erre még zöld teát iszom. Lènyeg az, hogy valamièrt estènkènt totálisan megszűnik a fülzugásom. De mondjuk le is nyugszom. Most a stressz lenne az oka?! Vagy mi változik este, ami nappal meg nem? Èn változó agyi nyomásra gondolok, nem vèrnyomásra, vagy idegi alapú. Válaszokat előre is köszönöm!2019. jún. 8. 18:04
1/2 anonim válasza:
Kérdésed utolsó sorában leírtad már .Akinek ilyen kialakul,annak már ezzel együtt kell érni.Lehet ennek az oka Agyi hajszál ér szükület,meszesedés az agyi erekben .
Sajnos a világon még sehol sem jutott el az orvostudomány addig,hogy ennek a betegségnek az okát meg fejtse .
Addig meg gyógymód sincs rá .Csak felesleges pénz kidobás van különböző teákra is .
2/2 A kérdező kommentje:
Èrtem. Köszönöm a válaszod! Azèrt nem adom fel, annak örülök, hogy aludni tudok. Nappal meg nem zavar. Tűrès határon belül van. Csak azt nem èrtem mièrt nekem? Èn mègcsak nem is dohányzok. Az inhalátoron gondolkodom mèg.
2019. jún. 8. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!