Lehet kérni orvosi igazolást, hogy ne kelljen maszkot hordani?
30!
Nem, nem voltunk jóban. Vendéglátó üzletben dolgoztam, onnan ismerem. Nem kevés beszélgetést hallgattam végig akaratlanul. Valóban nem vagyok pártatlan, mert hallottam miket mondott, láttam miket csinált.
Erre nyilván lehetetlen írni valamit, mivel nem voltam ott.
Mindenki hibázik.
Az előadás tartalmában hol a hiba? Ez itt a téma és a kérdés!
Vagy ha te fogorvoshoz mész lenyomozod az addigi magánéletpályáját, és ha megfelelőnek találod, akkor ülsz be hozzá?
32!
Megegyszer, nem néztem meg a videót és nem érdekel.
Igen, ha fogorvoshoz megyek, információt szerzek be róla, pont ugyanuyg, ahoyg minden max orvosról is. Ez a normális, nem? Tőlem azt hiszel, amit akarsz, megegyzser, nem érdekel a videó mert alapvetően szavahihetetlen embernek tartom. Ez a magánvéleményem, másnak más lehet, az ő dolga. A vitának ezzel vége.
Látom, nem csak maszk van rajtad, hanem a szemellenzőt sem vagy hajlandó levenni.
Az előadás remek, le a kalappal Tamasi Dr. és a konferencián előadó és részt vevő összes orvos és eü. dolgozó előtt!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!