Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak Magyarországon ennyire...

Csak Magyarországon ennyire alacsony az orvosok fizetése, vagy más európai országba is?

Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 11:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
Milyen orvos vagy?
2020. aug. 31. 20:21
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Azért aki orvosként végez egész jó egzisztenciális kilátásai vannak, nem?
2020. aug. 31. 20:22
 13/17 A kérdező kommentje:

12#

180.000 Ft/hó-val?

Adott esetben pedig ha sok az öreg beteged, etikus lenne tőlük elvedd a hálapénzt a 60 ezres nyugdíjukból?

2020. aug. 31. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

Ó valóban tök jó kilátásai vannak. 30 éves koráig kb. havi nettó 190. Wow. Ez aztán a habzsi dőzsi...

Háziorvos vagyok de két évet lenyomtam kórházban is. Ó slussz poén, orvosi ügyeleti órabér kórházban 1300 Ft.

2020. aug. 31. 20:28
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
De sebaj. Az én szakmámban a kollégák 2/3-a nyugdíjas korban van. 5-10 év és lehet menni a focistákhoz ellátásért. A magyar beteg úgysem becsül mást.
2020. aug. 31. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:
12es vagyok, nekem szuleim, apu haziorvos. Aztmondtak amikor kijottek az egyetmrol, a buszvezetoknek magasabb fizujuk volt.. :D szocializmusban. Orvosbol meg van ahol mar hiany is van. Amikor altalanosba jartam, meg hitelyk volt, alapveroen kizepes volt az eletszinvonalunk. Nahat en massxorkent 1200t is kaptam. :D viszont akkor aki a Lidl hutoben van egesz nap meg jobban is keres. Kicsit meg kene reformalni az egeszsegugyet, tenyleg nem palya hogy ilyen szarul keressenek. Mire fol. Dugig vagyunk kulfoldi cegekkel, szakemberekkel, programozok mindenki hajthatna a penzt. Mi hianyzik akkor? Keves az allami vagyon, mert nincsenek allami cegek? Az euban minek alkalmazzak a magyarokat, ha mar eladatjak velunk a gyarainkat? Kihasznalt emberekkel akarjak megtolteni az orszagukat?
2020. szept. 1. 00:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért az nem teljesen korrekt a kérdésedben, hiába értem, hogy miért kérdezted és mennyire jogos is a kérdésed, hogy egy fizetést külföldi fizetésekkel összemérve sosem fair, hiszen az árak is különböznek külföldön. Ezért van a vásárlói kosár kép, azaz az ugyanolyan termékek árának összehasonlítása, átlagolása és úgy összehasonlítani a fizetéseket, úgy már korrektebb lenne a kérdés, de persze semmi kétségem afelől, hogy akárhogy is nézzük, M.o. mindenben sereghajtó sajnos.
2020. szept. 29. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!