Strandon, uszodában az öltözőbe/ zuhanyzóba mennyire illik takargatni magunkat oda lent? Ha 5-6 ember meztelenül zuhanyzik akkor gondolom nem illik fürdő gatyában oda menni zuhanyozni.
Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 06:52
11/19 anonim válasza:
#10 A fürdőruhát otthon ki kell mosni, és akkor nem szennyezett. A tusolóban hiába csapatod le vízzel, attól nem lesz tisztább a fürdőgatya. Az ember teste nem „szennyezett“, hanem anatómiai okokból baktériumok élnek rajta. Az uszodában összeszedett kötőhártyagyulladás, középfülgyulladás és hasonló betegségek okozója leggyakrabban a coli baktérium, ami abból a székletmaradékból kerül a fürdővízbe, amit a fürdőgatyás tusolók hagynak magukon. Mert ugye attól, hogy valami nem látszik, még ázik. A medence vizét azért kell klórozni, hogy ezeknek a baktériumoknak a számát kordában tartsák.
12/19 A kérdező kommentje:
11-es köszi! Ezért érdemes akkor meztelenül fürdeni előtte, utánna is ugyan így tanácsos fürdeni?
2020. aug. 29. 19:54
13/19 anonim válasza:
12 hogy utána hogyan tusolsz, az rád van bízva. Én speciel úszás után nem szoktam tusfürdővel tusolni, mert minek. Csak tiszta vízzel.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. aug. 30. 16:48
15/19 anonim válasza:
Szerintem egyáltalan nem kéne takargatni magad legalább a saját nemed előtt.
Én se edzőtáborban tusolásnál, se uszodában nem takargatom magam.
21/f
16/19 A kérdező kommentje:
#15 Igazad van. A higénia szempontjából is jobb ha nem nadrágban történik a zuhanyzás.
2020. aug. 30. 23:18
17/19 anonim válasza:
Erre nézve nincs illemszabály. Mindenki a saját szemérmességének megfelelően zuhanyozik fürdőnadrágban, vagy meztelenül. Egyiket sem fogják a többiek megszólni, vagy kinézni maguk közül. Az viszont kétségtelen, hogy előtte és utána is a meztelen zuhanyozás az ideális, normális és higiénikus.
18/19 anonim válasza:
Az előttem valaszolóval értek egyet. Csináld úgy, ahogy számodra természetes! (Én mindig meztelenül zuhanyzom.)
19/19 anonim válasza:
Én ahogy be lépek az öltözőbe le veszem a fürdő gatyát, le zuhanyozom, meztelen megyek tovább az öltözőbe a szekrényemhez, volt egy olyan fürdő ahol először közös helység, ott is volt zuhany, onnan tovább volt 2 ajtó női és a férfi öltöző, na most én nem tudtam első részben nők is be jönnek én meg ott le kaptam a gatyát le zuhanyoztam magam, akkor látom nők jönnek mennek, kicsit zavarba voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!