Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan szabadulhatnék meg a...

Hogyan szabadulhatnék meg a fülbe jutott víztől? :S

Figyelt kérdés
Strandon voltunk egy teljes napig és a fülembe víz ment és be is dugult. :S Már lassan 2 napja hogy így van és már nagyon zavar, próbáltam már sok mindent de eddig semmi se segített. :S Valaki esetleg tud valamit amivel úgy kitudnám szedni teljesen? :D

2020. aug. 26. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha féllábon ugrálva és fejed oldalt hajtva azonnal nem jött ki, vagy a fülcimpád huzogálásával, akkor már csak a fülorvos tud segíteni.
2020. aug. 26. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:
40%

nekem van egy bevált módszerem, véletlenül jöttem rá kiskoromban, amikor sok napnyi szenvedes után idegből ráugrottam fejjel az ágyra, és kijött

csinálj annyit hogy kicsit intenzívebben dőlsz le arra az oldaladra, amelyik füledben a víz van, és kicsit üsd oda a fejed

nem fog fájni, mert az ágy puha, de a tehetetlenség miatt a víz ki fog folyni

2020. aug. 26. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Van tobb praktika is, ezek közül néhányat gyorsan otthon kipróbálhatsz, de nem éri meg kísérletezni, mert a fül bőrét a víz feláztathatja, és átjutnak a kórokozók, gyulladást okoznak.

Hajtsd hátra a fejed, majd az érintett oldal felé hajtva próbáld a vizet kicsorgatni, a másik oldalon óvatosan ütögesd a fejed.

Vagy a másik, hogy az érintett füledre nyomd a tenyered, hajtsd oldalra a fejed, majd hirtelen vedd el a kezed.

2020. aug. 26. 15:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon nem vált be egyik semmi sem..
2020. aug. 26. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Az már nem víz, az régen kifolyt/ki száradt volna.

Az már fülzsír.

Fül-orr-gégészeten szakszerűen kimossák.

2020. aug. 26. 17:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben van! Csak sajnos kevés az orvos és csak hétfőn fogok tudni időpontot kérni. Addig meg beleörülök. :S
2020. aug. 26. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!