Voltatok már hetekig gipszelt lábbal? Ti is nehezen
viseltétek?
Figyelt kérdés
vagy csak én vagyok ilyen türelmetlen meg nyafogós fiú létemre? Még csak két hete van, de már a falat kaparnám tőle. És pont nyáron kellett összehoznom! Legalább télen tört volna el a lábam, akkor nem lenne ez a meleg!
2010. aug. 5. 14:56
1/9 anonim válasza:
nekem április közepétől másuk végéig volt gipszben a lábam.nem a legjobb meg a legkényelmesebb de muszáj.nálam fejben dőlt el minden,bebeszéltem magamnak hogy nem fog viszketni,kibírom és nem viszketett.ne mozogj ha nem muszáj!nekem a fürdés volt macerás de megoldottam!viszont arra készülj hogy ezek után előfordulhat hogy meg fogod érezni a lábadban az időjárás változást!nekem azóta ez van!kitartást!
2010. aug. 5. 16:23
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom én is bebeszélni magamnak!
2010. aug. 5. 22:16
3/9 anonim válasza:
Nekem is gipszben van a lábam :/ Én is nagyon utálom ráadásul fekvő gipsz tehát nem léphetek rá... Így csak egy lábon ugrálgatok össze vissza...
Kitartás... próbáld pozitívan nézni a dolgokat fogd fel úgy hogy de jó már 2 hét lement belőle ami kb. fél hónap. Az előttem válaszolónak nagyon igaza van el kell dönteni fejben és akkor menni fog!!
Sok sikert és gyógyulj meg :)
2010. aug. 8. 18:37
4/9 anonim válasza:
az első válaszoló vagyok. és a trombózis elleni injekciót hogy viselitek?én majdnem 2 hónapig kaptam naponta hasfalba...
2010. aug. 8. 19:29
5/9 A kérdező kommentje:
Huhh, először tisztára kivert a víz, hogy a hasamba kell adni, de most abba már belejöttem. Már amennyire ezt meg lehet szokni. Végülis igazából nem fáj különösebben, csak undorodom tőle, hogy a hasamat szurkálom. :S
Meg már lilul szépen.
2010. aug. 8. 21:45
6/9 anonim válasza:
nekem apum adta be mert én nem tudtam megszúrni magamat.egyszer nekem is nagyon csúnyán belilult, és akkor fájt nagyon amikor légbuborék is volt a tűben
2010. aug. 10. 19:50
7/9 A kérdező kommentje:
Sajna muszáj. Egyik haverom egy hasi műtét után nem adta be magának otthon a szurikat és tüdőembóliát kapott, majdnem meghalt. Szóval nem vicc.
2010. aug. 10. 23:22
8/9 anonim válasza:
2. vagyok: Nekem is első alkalmakkor iszonyú volt de mostmár mikor kapom azt hajtogatom magamban hogy a gyógyulásért megteszem és így sokkal jobb :)
2010. aug. 11. 12:55
9/9 anonim válasza:
"Legalább télen tört volna el a lábam, akkor nem lenne ez a meleg!"
Ne izgasd magad emiatt, nekem egyszer február-márciusban volt begipszelve és majd lefagyott a lábam az utcán. Az sem jobb. Jobbulást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!