Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy viseltetek el a gipsz...

Hogy viseltetek el a gipsz (ek) et?

Figyelt kérdés

Ket hete volt egy eleg sulyos balesetem,eltort a bal sipcsontom,jobb combcsontom,bal konyokem es sajkacsontom.a bal labam terdig a jobb combtoig gipszben van,a karom pedig vallig.volt vkinek hasonlo eset hogy tobb tagja gipszben volt?es hogy birta?a jobb labamon az ujjaim szornyen be vannak dagadva,pedig egesz nap fel van polcolva.tapasztalt ilyet vki,es ha igen mit csinalt vele?

Jobb labam 4hetig lesz fekvogipszben,amibol ketto letelt mar,utana 8het jaro.combig gipszben ez lehetseges egyaltalan?!

Masik labam "csak"6 hetig lesz gipszben,karom pedig 12..

Vki irjon hogy hogy viselte ezt el..

2011. júl. 13. 23:46
 1/3 A kérdező kommentje:

Egy kerdest kifelejtettem!

Probaltam konnyitett gipszet kerni,de a doki hallani sem akart rola,ez miert lehet?

Azt mondta hogy max a kezemen csereli majd le a kovi kontrollon de a labaimon marad a szazkilos gipsz,amit meg sem birok mozditani..keressek masik orvost?mert ha ket het mulva jarogipszet kapok,ebben eselyem sem lesz felallni.mondjuk igy sem tudom hogy fog menni,hogy mind2 labam gipszben.vki tapasztalat?

2011. júl. 13. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Jézusom, ez iszonyatos.

Nekem 14 éves koromban a combcsontom tört el. Focizás közben rosszul csúsztam el. Műtét után öt hétig volt gipszben a törött lábam, a talpamtól egészen a derekamig. Felkelni egyáltalán nem tudtam vele. Nekem is nehéz gipszem volt, és eléggé viszkettem alatta, mert nem mostak le, mielőtt gipszbe tettek.

De a tied sokkal szörnyűbb, nem tudom, mit mondjak. :(

Nekem a kiszolgáltatottsg érzés volt a legpocsékabb, ágytálazás, ágyban mosdatás, stb. De fejben megpróbáltam helyretenni a dolgot.

Egyszer egy lábközépcsontom tört még el, arra egy hét fekvő után, térdig érő járógipszet kaptam. Azzal meg az volt a bajom, hogy télen volt, és iszonyúan fázott benne a lábam az utcán.

Sajna, csak ennyit segíthettem.

2011. júl. 14. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja, és úgy tudom, ezt a könnyített gipszet nem minden törésre lehet alkalmazni.

És nem lehet, hogy szoros a gipszed, azért dagadnak az ujjaid? Én ezt a járógipsznél tapasztaltam eleinte, ha mászkáltam vele sokat, de felpolcolás után elmúlt.

2011. júl. 14. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!