Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érdemes kíváncsiságból pénzért...

Érdemes kíváncsiságból pénzért meghatároztatni a vércsoportot?

Figyelt kérdés

2020. aug. 23. 13:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Édesanyád mit mond? És az Ügyfélkapu eü?
2020. szept. 4. 11:04
 22/26 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy a szüleim sem tudják. Az ügyfélkapu ilyen szempontból üres.
2020. szept. 4. 11:20
 23/26 anonim ***** válasza:
54%
Ha van felesleges 11 200Ft-ot, akkor csináltasd meg. Soha az életben nem lesz rá szükséged, csak ha vért kellene kapnod, de akkor úgyis megnézik újra. Ha ennyire rettegsz a tűtől, akkor érdemes egybekötni egy általános labor vizsgálattal, annak legalább van haszna.
2020. szept. 4. 11:49
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
2002-ben születtem, nekem sem nézték (vagy csak a papírra nem írták rá)
2020. szept. 17. 18:33
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Háziorvos beutal. Én is kíváncsiságból nézettem meg, a háziorvost kérdeztem, hogy meg lehet-e nézetni, mondta hogy igen, és adott beutalót. A magánlaborokban is sok embert megszúrnak, ráadásul sok privát vérvételi hely állami laborokban működik, azzal a különbséggel, hogy külön szólítanak, vagy hogy egy más helyiségben veszik le a vért, de ettől még együtt várakozol a tömeggel. Egyébként bármilyen műtét előtt kötelezően megnézik a vércsoportot.

Vicces, aki csak azért kérdőjelez meg valami tényt, mert nem tudja elképzelni. Itt van, hogy a 0 vércsoportúak kisebb eséllyel tesztelnek korona-pozitívat, az A meg nagyobbal: [link] Ez nem azt jelenti, hogy egyes vércsoportok fogékonyabbak, hanem azt, hogy pár ezer embernél ezt mutatta a statisztika.

A cikk végén meg írja, hogy vércsoport ujjbegyvér-teszttel és nyálteszttel is megállapítható. Magyarországon úgy látom, hogy csak az ujjbegyszurkálós kiadás kapható: [link] vagy [link] Aki nem hiszi el, hogy az ujjbegyből is elegendő vér jön egy teszthez - no comment.

2020. szept. 18. 15:59
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Zárójelben megjegyzem, hogy egészséges újszülötteknek nem szokták meghatározni a vércsoportját. Csak azoknak, akik valamiért betegek/komplikációkkal születnek és ellátásra szorulnak. Ha a kérdező egészséges volt, jó eséllyel nem nézték a vércsoportját.
2020. szept. 18. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!