Érdemes kíváncsiságból pénzért meghatároztatni a vércsoportot?
Háziorvos beutal. Én is kíváncsiságból nézettem meg, a háziorvost kérdeztem, hogy meg lehet-e nézetni, mondta hogy igen, és adott beutalót. A magánlaborokban is sok embert megszúrnak, ráadásul sok privát vérvételi hely állami laborokban működik, azzal a különbséggel, hogy külön szólítanak, vagy hogy egy más helyiségben veszik le a vért, de ettől még együtt várakozol a tömeggel. Egyébként bármilyen műtét előtt kötelezően megnézik a vércsoportot.
Vicces, aki csak azért kérdőjelez meg valami tényt, mert nem tudja elképzelni. Itt van, hogy a 0 vércsoportúak kisebb eséllyel tesztelnek korona-pozitívat, az A meg nagyobbal: [link] Ez nem azt jelenti, hogy egyes vércsoportok fogékonyabbak, hanem azt, hogy pár ezer embernél ezt mutatta a statisztika.
A cikk végén meg írja, hogy vércsoport ujjbegyvér-teszttel és nyálteszttel is megállapítható. Magyarországon úgy látom, hogy csak az ujjbegyszurkálós kiadás kapható: [link] vagy [link] Aki nem hiszi el, hogy az ujjbegyből is elegendő vér jön egy teszthez - no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!