Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit szóltok a Covid fellángolá...

Manly kérdése:

Mit szóltok a Covid fellángolásához ?

Figyelt kérdés
Naponta több.

2020. aug. 21. 12:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%
Hát aki kételkedik benne kapja el. Én elkaptam, nem volt kellemes. Egy hónapig lábra nem álltam tőle és azóta se vagyok jól pedig március-áprilisban estem át rajta /útólag derült ki, hogy COVID-os voltam/.
2020. aug. 21. 12:43
 12/22 anonim ***** válasza:
35%

Maradjunk annyiban, hogy Magyarországon mikor is van hivatalosan influenza járvány?

Ha megvan 30.000 fertőzött.

Hány Covidos fertőzött van?

Nincs több kérdésem.

2020. aug. 21. 12:43
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
Várható volt, mert mindenki a maszk miatt rinyál és nem venné fel, mert nehogymá' más mondja meg.
2020. aug. 21. 12:46
 14/22 A kérdező kommentje:
De ez télen -nyáron itt van, utóbbi hetekben több, mint volt.
2020. aug. 21. 12:47
 15/22 anonim ***** válasza:
42%

Akkor örökre karantén lesz, meg korlátozások vagy mi?

Egy influenza vírus miatt?

2020. aug. 21. 12:48
 16/22 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom de terjed .
2020. aug. 21. 12:52
 17/22 anonim ***** válasza:
93%

Maga a vírus nem kamu.

Régóta ismeri az emberiség a koronavírus törzset.

Csupán vannak akik úgy érzik, hogy az egész jelentősége felvan nagyítva.

Többek között azért érezhetik így, mert a hivatalos statisztikába, olyan személyeket is belevesznek koronavírus áldozatnak, aki amúgy is meghalt volna, lásd áttétes daganat, vérmérgezés, végelgyengülés.

Ilyen adatokat lehet olvasni a koronavirus.gov.hu oldalon.

Plusz, olyan hírekkel borzolták a kedélyeket, hogy Amerikában már tömegsírokba temetik az embereket, megnyitom a cikket, és az apró betűs résznél leírják, hogy ezen városban már 150 éve így temetik el a szegény, hozzátartozó nélküli embereket.

Plusz, arról kevésbé beszél a média, hogy a megfertőződöttek 90%-a kigyógyul.

Megfertőződött a világon kb 20 millió ember eddig, és még mindig nem érte el az elhalálozás az 1 milliót.

Viszont már több mint 10 millió ember kigyógyult.

Vajon tényleg annyira veszélyes ez a vírus?

Én nem tudom, és nem is akarom megítélni, de azért fenntartásokkal kezelem, és próbálok józanul ítélni.

Van orvos is a csalàdban, több EÜ-s is.

Arról sajnos egyik évben sem beszélnek a híradások, hogy több ezer idős ember hal meg évente Magyarországon is az influenza járvànyban.

2020. aug. 21. 12:53
 18/22 anonim ***** válasza:
46%
Csak az idősek vannak veszélyben, a fiatal életerős emberek még immunisak is lesznek rá ha elkapták egyszer, úgyhogy nem értem ezt a világpánikot, inkább hagyni kellene elterjedni hogy kialakuljon az immunitás, és mehetne minden úgy mint előtte.
2020. aug. 21. 12:55
 19/22 anonim ***** válasza:
58%
Ha annyira komoly lenne nyáron se lazítottak volna ennyire. Ráadásul pont a turizmust kellett engedélyezni ami elvileg a legjobban terjeszti a vírust. Ekkora lazaságban ami itt ment nyáron már a fél országnak fertőzöttnek kéne lennie...
2020. aug. 21. 13:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit szóljunk hozzá? Ez van. Egyébként lehetett rá számítani, hiszen nyilvánvalóan nem akkor betegszik meg a legtöbb ember akármiben(!), amikor be vannak zárkózva, és le van állítva a világ folyása... Ettől még senki nem akar remeteként élni, gondolom.
2020. aug. 21. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!