Mi okoz nalam ilyen alaptalan butus felelmeket?
Figyelt kérdés
Van pl a konyhaban most egy vasalodeszkam huzattal,ezen szoktam neha vasalni.
Van ilyen konnektorba bedugos szunyogirtom(osszeszerelheto vape es van benne az a szunyogirto le)amikor kihuzom ezt a konnektorbol van hogy arra a vasalodeszkara teszem meg kihul.
Ma odatettem egy konyharuhat ugyanarra a vasalodeszkara ill.a tal megmelegitett kajam is..es azon kezdtem el agyalni hogy ugyanoda rakom a szunyogirtos cuccot is azzal a folyadekkal(nyilvan a fokyadek nem jon ki mert ossze van szerelve).
Na de most nem volt fajta a deszkan egy az ketto, hogy ilyen debil gondolatok hogy ez valamilyen uton modon tudna mergezest okozni az kisse buta gondolat.
Hogy kuzdjem le ezt a felelmet?
2020. aug. 17. 15:03
1/2 A kérdező kommentje:
Pelenkazora is volt hogy anyukam veletoen odatette es par nap mulva mikor odatettem a gyereknek valami ennibalot(csomagolasban vagy papirszalvetaval)akkor is ilyen rossz erzesem volt pedig semmi okom nem lenne.
2020. aug. 17. 15:13
2/2 anonim válasza:
Nem kell leküzdeni. Az legyen a legnagyobb bajod, hogy ilyeneket átgondolsz, és megbeszéled magaddal, hogy semmi veszély nem fenyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!