Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Súlyos vashiányos vérszegény...

Súlyos vashiányos vérszegény vagyok! Lehet ettől visszatérő gombásodás, hízás?

Figyelt kérdés
Egy hete voltam vérvételen és az eredmény nagyon rossz. 18 éves korom óta vagyok vérszegény, most 41 éves vagyok. Az orvosom szerint a visszatérő hüvelygomba és a hízás is ennek a következménye. Legyengült az immunrendszerem és a kevés oxigén miatt a belső szervek nem működnek rendesen, ezért híztam meg. Az orvos szerint a gomba is ez miatt alakult ki. Volt már ilyen helyzetben valaki? Hogyan tudok fogyni így? Sajnos minden fizikai terhelés borzasztóan kimerít.
2020. aug. 14. 09:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha most lépett a változókorba, akkor eddig szedhetett.
2020. aug. 14. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Én vérszegény is vagyok meg fogi gátlót is szedek aztán mégsincs gombám meg pufi sem vagyok pedig nem járok túrázni.
2020. aug. 14. 09:54
 13/15 anonim ***** válasza:
11. 40 felett nem írják fel. Csak nagyon indokolt esetben. Ami nem a fogamzas gátlás.
2020. aug. 14. 09:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Csak gomba? Vettek kenetet? Az eredményének megfelelően kaptál kezelést? Párod van? Ő volt orvosnál? Tőle vettek kenetet? Ő kapott kezelést? Ha van párod, szed valamilyen gyógyszert rendszeresen, ami okozhat gombás fertőzést?

Sajnos a hosszan tartó gombától általában nem lehet csak úgy megszabadulni, hogy veszel a gyógyszertárban valamit, ami nem vényköteles. Én nem kísérleteznék. Vegyenek kenetet és mondják meg, hogy pontosan mi van. És a párodtól is!

2020. aug. 14. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Candida diéta és mellette vaspótlás jo esellyel megoldaná minden problémádat.
2020. aug. 14. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!