Tegnap túlbikáztam magam. De ha nem szívók óránként rosszul leszek?
Figyelt kérdés
Ma kéne bemennem 11re tesztet írni csak nem tudom hogy mert megint bebikáztam Mit csináljak?2020. aug. 13. 07:27
1/19 anonim válasza:
Lassú öngyilkosságot követsz így el, egyáltalán minek jársz iskolába, ha úgysem élsz már sokáig a szertől?
2/19 A kérdező kommentje:
Ma kell felvételiznem melóhelyen (nem iskolába járok Addíg csak elmúlik, bár ha nem szívok 2 óránként elvonásba leszek
2020. aug. 13. 07:46
3/19 A kérdező kommentje:
Inkább még most jól bebikázok és utána leállok
2020. aug. 13. 07:48
4/19 anonim válasza:
Te függő vagy. Az életed következő részét az elvonón fogod/kéne tölteni, szóval szerintem kár a melóhelyre elmenni. Szedd össze magad, kérj segítséget!
6/19 A kérdező kommentje:
Elmentem de sajnos hazaküldtek. Ma még bebikázok de holnaptól abba hagyom. Mert tudom ez így nem élet de olyan jó elmerülni a békés kis ködben.
2020. aug. 13. 16:32
7/19 anonim válasza:
7kor azt írtad hogy még egyszer aztán vége. Most meg azt mondod még egyszer, aztán vége. Sajnos ez a függőség, rengeteg ilyen beteget láttam. Egyedül ebből szinte lehetetlen kimászni. Mennyi idős vagy?
8/19 A kérdező kommentje:
35 éves vagyok. Ma még szívok mert muszály különben elvonásom lesz azonnal Most jött barátom hozott még 3 bikát, de csak nagyon lájtposan nyomjuk mert tudjuk hogy vezsélyes Ma még szívok és holnaptól abba hagyjuk.
2020. aug. 13. 16:45
9/19 A kérdező kommentje:
Ma már nem tudom abbahagyni de majd holnap. Úgy csináljuk hogy reggelre ne maradjon semmi, és akkor sikerülni fog.
2020. aug. 13. 16:46
10/19 A kérdező kommentje:
Hoknap biztosan sikerül abba hagyni. Csak ma már nem sikerült.......
2020. aug. 13. 16:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!