Oláh Gyula kérdése:
Miért fáj a láb hajlatomnál? Szúró szerű érzés érzek17f
Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 16:34
1/6 anonim válasza:
Bal, vagy jobb láb, melyik hajlat, milyen fajta mozgásra, mennyi időre, és milyen intenzitású a fájdalom? Végeztél-e mostanában arra a hajlatra megerőltető mozgást, sportolsz-e, erős fizikai behatás érte-e a lábadat? Folytassam?
2/6 A kérdező kommentje:
Csak a bal lábamba érzem leginkább de néha jobb lábamba is hat gyaloglas közbe Fekvés nem csináltam semmi van rajtam 10kg felesleg nem Ütöttem be sehova lehet Növéstől lehet elmegyek orvoshoz
2020. aug. 2. 16:47
3/6 anonim válasza:
Súlyfeleslegtöl is lehet, de ludtalp is tehet ilyet, valami fizikai ortopédiai akadája is lehet.
4/6 A kérdező kommentje:
Elvileg ludtalpam is van meg általánosba mondták nekem
2020. aug. 3. 07:52
6/6 anonim válasza:
Nem visszer? Meg fiatal vagy, de a terdhajlatban eles szurast tud okozni. Foleg melegben. Arra az izommunka, mozgas jo. Az allast okoljak, de az ules a legrosszabb, mert elszoritja a keringest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!